Кафе L’ÁNTICO

Историята на L’ÁNTICO

Седалището на фирмата е мястото, където клиентите на L’ÁNTICO  могат да се доближат до опита, който те предлагат. Едно преживяване от вкусове, аромати, безброй нюанси.

Замъка който е построен през 1490 г. е дом на семейството вече поколения наред. Той е една от първите исторически резиденции в провинция Модена.

 

През 1600 там е била отпразнувана сватбата на Николас Рангони и Бианка Бентеводжио. След това тя е придобита от семейство Монтекуколи, собственост на което е и до днес. За клиентите на L’ÁNTICO замъка се е превърнал в символ на компанията.

Близостта до летището на Болоня , но също така и магистрала Де Сол , плюс две писти за хеликоптери в парка на замъка позволява да се стигне до тях от всяка точка на света. Така всеки гост ще има възможност да посети завода във който се пече кафето и проследи производствения процес.

 

Четири поколения

Обработката на кафето е изкуство, вкус и преживяване в продължение на четири поколения.

Любовта на семейството към производствените процеси и печене са тези, които правят кафето уникално и приятно изживяване. Петте сетива правят професионализма, те са добавили и шестото: сърцето.

Диверсификацията на вкусове, които те предлагат идва от няколко, избрани процеса . Простотата на техните избори ще доведе до вашите предпочитания.

Те избират от стотици видове кафе и постигат необходимия баланс между избрани сортове от които се раждат най – добрите селекции.

Изкусната ръка на техните експерти ви гарантира богата смес и плътен вкус , чиито характеристики остават непроменени от производството до крайния резултат, било то в кафенето или у дома. Кафе L’ÁNTICO е все по признавано на световния пазар.

В момента компанията L’ÁNTICO di Modena,  и наследниците на рода които имат вече петнадесет годишен опит в сектора, благодарение на своето развитие са разклонили  дейността на компанията на национално и международно ниво, като по този начин продуктите са познати на три континента.